Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η διαπλοκή στο μεγαλείο της!!!!


Ο Κώστας Μούρτης ιδιοκτήτης άλλου blog απάντησε για το παράνομο χτίσμα που βρίσκετα πίσω από το 301 στο blog του ιδιοκτήτη του παράνομου σπιτιού και απάντησε μάλιστα με τις ίδιες λέξεις και τα ίδια παραδείγματα που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης γράφει στο blog του ώστε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Κύριε Μούρτη μπορεί να έχετε δίκιο για την Ευβοίας και την Κ. Παλαμά εδώ όμως το ρέμα σκεπάζετε, το έργο καθυστερεί και είναι καραμπινάτο το χτίσιμο πάνω στην κοίτη και δεν μιλάμε για μια διάνοιξη που κάποτε θα γίνει…
Θέλουμε να ρωτήσουμε τον ιδιοκτήτη που από ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες έχει γκρεμιστεί ο τοίχος του ποταμού και κινδυνεύει να καταρρεύσει και να πέσει το σπίτι.
Μήπως θα πρέπει να το κράτος να φτιάξει το τοίχο και να σταματήσει το σκέπασμα της κοίτης αν δεν ξέρει να απαντήσει, ας απαντήσει ο κ. Μούρτης.
Ακόμα θα θέλαμε να κάνουμε μια ερώτηση προς τον κ. Μαξούρα και το γιό του.
Γιατί δεν αντιδρούν και δεν φωνάζουν για την διάνοιξη του δρόμου πίσω από το 301 ε.Β. που απομονώνει τα Μυκονιάτικα και ο υιός στο blog του ασχολείται με τις λακουβίτσες και τον Πρωτόπαππα. Πιστεύουμε ότι δεν το κάνει κακοπροαίρετα απλά δεν το είχαν σκεφτεί.
Πιστεύουμε τώρα να ασχοληθούν και οι ίδιοι με το θέμα αυτό.
Υ.Γ.: Κύριε Δήμαρχε πάρτε επιτέλους πρωτοβουλίες να προχωρήσει το έργο και κα Υπουργέ τελειώνετε με το σκέπασμα του ρέματος , καμμία δικαιολογία δεν θα έχετε, ότι σας καθυστερεί το χτίσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου