Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Διαπλοκή Νο3




Μάθαμε ότι ο κ. Μούρτης και ο κ. Ματζετάκης έχουν έρθει σε συμφωνία αλληλοστήριξης, ο κ. Ματζετάκης στηρίζει πολιτικά τον κ. Μούρτη και ο κ. Μούρτης θα στηρίζει το παράνομο κτίσμα του κ. Ματζετάκη, αυτό φαίνεται μάλιστα από τις αναρτήσεις που κάνει ο ένας στο blog του άλλου.
Αν ήθελαν να απαντήσουν γιατί δεν στήλανε άραγε σε μας την απάντησή τους; Αλλά ο κ. Μούρτης πάντα Μούρτης θα είναι…


Ρωτήσαμε στη Νομαρχία τι γίνετε με το παράνομο αυτό κτίσμα και γιατί δεν προχωρούν στην κατεδάφιση του, μας απάντησαν ότι αυτό θα γίνει αμέσως μόλις τους στείλει χαρτί το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Ρωτάμε τον Υπουργό κ. Ρέππα γιατί δεν στέλνει χαρτί να κατεδαφιστεί επιτέλους το παράνομο κτίσμα και να προχωρήσει το σκέπασμα του ρέματος, έργο πνοής για όλους μας.
Ρωτάμε τον Δήμαρχο Νίκο Σαράντη γιατί δεν διαμαρτύρεται στο ΥΠΕΧΩΔΕ να στείλει επιτέλους το χαρτί στην Νομαρχία;
Οι υπηρεσιακοί παράγοντες από το ΥΠΕΧΩΔΕ μας είπαν ότι το κτίσμα είναι πραγματικά παράνομο και πρέπει να αποσταλεί εντολή στην Νομαρχία κατεδάφισης του.

Μάθαμε κάτι άσχετο με το θέμα, ότι ο κ. Μούρτης στηρίζει την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά και ότι έπεισε τον κουμπάρο του Νταηλάκη να σταματήσει να στηρίζει την Ντόρα και να στηρίξει τον Σαμαρά, ρε που καταντήσαμε με αυτόν τον Μούρτη να το παίζει κομματάρχης και στη Νέα Δημοκρατία, άραγε ο Γιακουμάτος ξέρει τα καμώματα του Νταηλάκη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου