Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 301 Ε.Β. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ








Στις φωτογραφίες που βλέπετε φαίνεται το σπίτι που από την μια πλευρά είναι η κοίτη του ποταμού και από την πίσω το συρματόπλεγμα του στρατοπέδου. Πως ξεφύτρωσε εκεί ενδιάμεσα και πως χτίστηκε εκεί ένας Θεός ξέρει.


Βλέπετε το έργο του σκεπάσματος και τις κολώνες που σταματούν ακριβώς πριν το σπίτι. Επιτέλους θα πρέπει να κατεδαφιστεί και ο ιδιοκτήτης του αντί να κρίνει τους πάντες και τα πάντα να φροντίσει να κατεδαφίσει το δικό του χτίσμα που είναι προς όφελος των κατοίκων του δήμου μας και των γύρω δήμων.

Θα θέλαμε να ερωτήσουμε το Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ τι γίνετε επιτέλους με το σπίτι πάνω στην κοίτη που σταματάει τις εργασίες για το σκέπασμα του ποταμού.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους «αγωνιστές» του ΚΚΕ κ. Ραφτόπουλο και Σολωμό, του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τερζόγλου και Αθανασάκη κλπ, μαζί με τους κυρίους Νικητόπουλο, Μούρτη και Νταηλάκη, αν τους ενοχλεί το σπίτι πάνω στην κοίτη που δεν μπορούν να προχωρήσουν οι εργασίες για να ανοιχτεί επιτέλους ο περιφερειακός δρόμος και να σωθούν οι Άγιοι Ανάργυροι.

Αντί να ασχολείστε με το καφενείο της πλατείας και να βάζετε ιστορικά κόμματα να καταθέτουν ερωτήσεις στην Βουλή, να τους βάλετε να καταθέσουν επερώτηση για αυτό το σοβαρό θέμα, όπως είναι η διάνοιξη και το σκέπασμα του ποταμού, που καθυστερεί από το παράνομο αυτό χτίσμα.

ΥΓ.: Περιμένουμε, θέσεις αναρτήσεις και απόψεις για το τόσο σοβαρό θέμα, τι λένε τα αριστερά αυτά κόμματα και οι λοιποί αυτοί κύριοι...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!


Το έργο από ότι βλέπουμε προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ας αντιδράσουμε όλοι μας, για να τελειωσει και ποιο γρήγορα

1 σχόλιο:

  1. Ευχαρίστως να απαντούσα στα ερωτηματικά σας, εάν είχατε κι εσείς επώνυμο όπως εγώ. Όταν ο ένας είναι "κρυφός" και ο άλλος φανερός,δεν μπορεί να γίνει συζήτηση, το καταλαβαίνετε ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή