Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...



Είπαμε κουκουλοφόροι αλλά όχι και κορόιδα, γράψαμε για το σπίτι πού έχει χτιστεί παράνομα πάνω στις όχθες του ποταμού και προκαλεί τους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων, του Ιλίου και της γύρω περιοχής, δεν περιμέναμε όμως ότι έτσι εύκολα θα πετάξει την κουκούλα και θα αποκαλυφθεί ο ιδιοκτήτης του κουκουλοφόρικου blog (dimotis-agan) που θίχτηκε από εμάς και από τον ενηλικιωμένο κύριο Μπολώτα και δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη του παράνομου αυτού κτίσματος.
Ρωτάμε τον υπουργό περιβάλλοντος κα Μπιρμπίλη ως πότε θα ανέχεται παράνομα κτίσματα στις κύτες των ποταμών ανεξάρτητα αν χτίστηκαν πριν ή μετά το χτίσιμο της κοίτης. Δεν παύει να χτίστηκαν στην κύτη.

Το ρέμα πάντα υπήρχε εκεί, το σπίτι χτίστηκε μετά, δεν ξέρουμε αν πρέπει να αποζημιωθεί ή όχι αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρέπει να κατεδαφιστεί.
Θα πρέπει επιτέλους και ο Δήμος να βγεί μπροστά, να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να ολοκληρωθεί το σκέπασμα της κοίτης του ποταμού και να ανοίξει ο δρόμος που στερεί την επικοινωνία της Τσούμπας με τα Μυκονιάτικα.

Τα υπόλοιπα στην συνέχεια αυτού του σίριαλ που σίγουρα για μας θα έχει πολλά επεισόδια.
Την ευαισθησία περί δικαίου αισθήματος κάνουμε πράξη πρώτα στον εαυτό μας και μετά κρίνουμε όπως κρίνει με τόσο θράσος ο κύριος αυτός ιδιοκτήτης όλους τους άλλους.

Υ.Γ.: Από ότι μάθαμε είναι και υπάλληλος Πολεοδομίας, και πρέπει να τηρεί τους νόμους πρώτα αυτός. Στο κάτω κάτω της γραφής με δικά μας λεφτά πληρώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου