Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Διαβάζουμε με προσοχή τις κόντρες και τα σχόλια, των φίλων κουκουλοφόρων των άλλων bgog .
1) Ασχολούνται όλοι με το καφενείο της πλατείας λες και είναι το μέγα πολιτικό ζήτημα που απασχολεί το Δήμο και την πατρίδα μας.
2) Ερωτήσεις στη Βουλή από τα μεγάλα αριστερά κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο μεγάλο αυτό καπιταλιστή και κατακτητή της πλατείας.
3) Μεγάλος έρωτας με τη Ντόρα, σε άλλο blog.

Κανένας δεν ασχολείται με τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας και όχι μόνο.

1) Τι γίνεται με το παράνομο σπίτι πίσω από το στρατόπεδο του 301 που έχει χτιστεί παράνομα στις όχθες του ποταμού και εμποδίζει να τελειώσει το έργο πνοής για το Δήμο και της υπόλοιπης περιοχής.
2) Ενώ από καταγγελίες στην πολεοδομία γκρεμίστηκε η μάντρα και έπρεπε όλο το σπίτι, ο κύριος αυτός τοποθέτησε κάγκελα και κανένας όψιμος και μη αγωνιστής ασχολήθηκε μαζί του. Εμείς θα το ψάξουμε και θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως.
3) Δεν είδαμε τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον να έχει το ΚΚΕ και οι συνιδοπόροι του στο Μπουρνάζι που τα μαγαζιά έχουν καταλάβει σχεδόν όλους τους ελεύθερους χώρους με κατασκευές. Εκεί βλέπετε είναι ο Δήμαρχος Νέα Δημοκρατία και το παίζουν «Γερμανοί».
4) Δεν είδαμε τους κυρίους αυτούς πρωτοπόρους στην κινητοποίηση για το 301 Ε.Β.
5) Δεν είδαμε τους κυρίους αυτούς να ξεσηκώνονται όταν κοβόντουσαν τα δέντρα αλλά τότε ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και το έπαιζαν «Γερμανοί»
6) Δεν είδαμε τους κυρίους αυτούς να είναι μπροστάρηδες όταν πήγε να γίνει ανθοπωλείο στο κέντρο των γραμμών.
7) Δεν είδαμε να ξεσηκώνονται όταν δινόντουσαν τα μαγαζιά στην Πετρούπολη σε ιδιώτες, αλλά βλέπεται τότε ήταν διοίκηση το ΚΚΕ
8) Δεν είδαμε να ξεσηκώνονται όταν χτιζότανε παράνομα το «Βούκινο» και ενοικιαζότανε σε ιδιώτη, βλέπετε τότε ήταν στη διοίκηση και το ΚΚΕ


Μεγάλος έρωτας με τη Ντόρα από ότι βλέπουμε δεν θα τους βγεί σε καλό γιαυτό τους προτείνουμε σύντομα να κάνουν στροφή στο Σαμαρά για να έχουν πρόσβαση στο κόμμα.
Νίκο Νταηλάκη, Θανάση Τσώκο, γυρίστε γρήγορα το τροπάριο γιατί θα μείνετα απέξω κάτι ξέρει ο Τρίγκας που το παίζει «κινέζος». Και στο κάτω-κάτω της γραφής μόνο ο Σαμαράς μπορεί να συσπειρώσει το χώρο με τις θέσεις που παίρνει , και έτσι, δεν θα έχει λόγο ύπαρξης ο Καρατζαφέρης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου