Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Το δίδυμο της συμφοράς Ματζετάκης – Μούρτης


Το δίδυμο της συμφοράς Ματζετάκης – Μούρτης ξαναχτύπησε, ο ένας γράφει στο blog του πως μεταφέρθηκε ο Σαράντης από την Τσούμπα στα Μυκονιάτικα αφού είναι αποκλεισμένος από το παράνομο σπίτι και ο άλλος σαν καλός συνοδοιπόρος του το αναδημοσιεύει στο δικό του blog.
Kαλά να πάθει όμως ο Σαράντης και ανέχεται τα ειρωνικά σχόλια από τους άνω κυρίους, γιατί αν είχε πάρει πρωτοβουλίες το θέμα θα είχε λυθεί.
Θα θέλαμε να πούμε στα ΠΑΘΗ των ΑΓΙΩΝ για αυτό που γράψανε και αυτοί ,κάλιο αργά παρά ποτέ και μπορεί να τους προκάλεσε ο Ματζετάκης γιατί τους ανάρτησε μαζί με μας στο blog του, αλλά, η ουσία είναι η ανάδειξη του προβλήματος…
Εμείς του ζητάμε να μην μας κατεβάσει ποτέ, να μας έχει εκεί και να μας διαφημίζει, για να διαβάζει ο κόσμος τι σημαίνει Ματζετάκης.
Τι γίνεται κύριε Ματζετάκη με την μηχανικό που κατασκευάζει πολυκατοικίες στα Μυκονιάτικα;
Θα έχουμε σίριαλ προσεχώς!!!
Στάλθηκε στον Υπουργό συγκεκριμένη επιστολή που του επιστείτε την προσοχή ότι θα πρέπει σύντομα να προβεί στην κατεδάφιση του αυθαιρέτου διαφορετικά αν τολμήσει και αυξήσει το κόστος του έργου για να μην πειραχτεί το αυθαίρετο θα τον καταγγείλουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι κατασπαλά κοινοτικά κονδύλια και εθνικούς πόρους χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος…
Ο αγώνας μας θα είναι διαρκείς και μέχρι τελικής πτώσης του αυθαιρέτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου