Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΠΡΟΣΕΞΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ....


Φίλτατε Νταηλάκη, τώρα κατάλαβες ότι υπάρχουν χώροι του ΟΣΕ που πρέπει να δοθούν στο Δήμο; Εσύ μέχρι και το Σάββατο έλεγες να υπογειοπηθούν όλες οι γραμμές, δεν έλεγες όμως ούτε λέξη για τους χώρους και κατηγορούσες τον Νικητόπουλο που έλεγε ότι οι συγκεντρώσεις για τον προαστιακό είναι παρωδία και δεν συμμετέχει.
Ή μήπως συμμετείχε και δεν μπορούμε να το θυμηθούμε;

Πιστεύουμε πως ο σκοπός σου είναι να πάρεις τον Νικητόπουλο σαν υποψήφιο και όχι ο Νικητόπουλος εσένα. Με τις κινήσεις σου μάλλον προς το δεύτερο πηγαίνουμε.
Επί τέσσερα χρόνια φίλτατε Νίκο ούτε εσύ αλλά ούτε και ο Σταυράκης είχατε αρθρώσει λέξη για τους χώρους του ΟΣΕ. Εσύ κινήσουν με τις φανφάρες σου ότι τα τοίχοι που είχαν πέσει στο κομμάτι το υπογειοποιημένο δεν θα έφευγαν ποτέ, πράγμα που διαψεύστηκε και τα μισά είδη έφυγαν και από ότι μαθαίνουμε σύντομα και τα υπόλοιπα.
Ο δε Σταυράκης κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και δεν έλεγε λέξη μήπως και τον παρεξηγήσει ο Θανάσης.
Σήμερα η Δημοτική Αρχή υπόγραψε ένα μνημόνιο, πράγμα που ούτε εσύ σαν Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας είχες κατορθώσει αλλά ούτε και ο Σταυράκης σαν Δημοτικός Σύμβουλος της πρώην πλειοψηφίας από τη δικιά σας. Ας αφήσουμε λοιπόν να δούμε την υλοποιήσει του μνημονίου και μετά να τους κρίνουμε, πρόσεξε όμως, μην την πατήσεις σαν τα τοιχία.
Υ. Γ. Πολλά ακούσαμε και διαβάσαμε για την παράγκα της πλατείας. Ένα μπράβο για την γρήγορη και αστραπιαία κίνηση του Δημάρχου δεν ακούσαμε από εσάς και την παρέα σας. Πού και την Κυριακή του Πάσχα έδωσε την μάχη του και την προηγούμενη Κυριακή εξαφάνισε την παράγκα. Εσάς πάντως δεν σας είδαμε να δίνετε καμιά μάχη, αλλά μόνο από το καναπέ σας να κάνετε υψηλή κριτική.

Οι αγώνες δίνονται στο δρόμο, όχι στο σαλόνι μας και στα καφενεία μεταξύ ούζου και τσίπουρου να βγάζουμε υψηλές κορώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου